11 oktober, 2019Internationellt

Webinar about digital collaboration in the Nordic countries

Webinar about digital collaboration in the Nordic countries

(Svensk version nedan)

Take the opportunity to listen to inspiring Nordic examples of digital collaboration and learn about how more virtual meetings can reduce carbon dioxide emissions! Please join us at a webinar hosted by DigiNord, Wednesday, October 23rd, 10.15–12.00 am, with presentations, panel discussions and a question session. See invitation here.

Webbinarium om digitala möten i Norden

Tag chansen att lyssna på inspirerande nordiska exempel på digital samverkan och hur digitala möten kan användas för att minska koldioxidutsläppen! DigiNord bjuder in till webbinarium med presentationer, paneldebatt och frågestund, onsdagen den 23 oktober kl 10.15–12.00. Se inbjudan här.

Alla nyheter