12 september, 2023Möten

Inbjudan till webbinarium den 20 september: Från 2D till 3D?

Välkommen till ett spännande webbinarium, onsdag 20 september 2023 kl 10.00–11.55, där vi får en inblick i hur myndighetens framtida digitala mötesplatser kan komma att se ut. Utvecklingen att lämna den platta 2D-miljön och mötas i ytterligare en dimension har redan börjat – virtuell verklighet (VR) och förstärkt verklighet (AR) används redan i flera svenska myndigheter och företag.

I detta webbinarium ger representanter för Ericsson och Accenture oss en inblick i vad det innebär att träffas i 3D, dess möjligheter och begränsningar, hur långt vi har kommit i denna utveckling och praktiska exempel på hur tekniken används redan i dag. Vi avslutar med en stund för frågor och diskussion.

Länk till webbinariet finner du in inbjudan, som har skickats separat till alla REMM:are. Om du är intresserad av att delta, men saknar en inbjudan, hör då av dig till peter.arnfalk@remm.se

 

Alla nyheter