29 april, 2024Fråga REMM, Nyhet

Fråga REMM 17 maj – tema arbetsmiljö

Välkomna till ett förlängt Fråga REMM den 17 maj med temat arbetsmiljö.

Charlotta Adolfsson och Malin Cato från Arbetsmiljöverket deltar och pratar om hur det digitala arbetslivet påverkar oss, vårt välmående och våra hjärnor. De berättar om erfarenheterna av sina inspektioner kring det digitala arbetslivet som är en del av en EU-kampanj 2023-2025: Friska arbetsplatser i ett digitalt arbetsliv.

Arbetsmiljöverket har granskat nära 1 500 arbetsplatsers förebyggande arbetsmiljöarbete mot risker med digitala arbetssätt. Charlotta och Malin fokuserar på det kognitiva perspektivet och vad de såg under sina inspektioner samt lyfta ett antal positiva exempel.

Inför webbinariet tipsar vi om att ta del av REMMs stödmaterial om webbmötesutmattning.

Vi träffas här: https://zoom.us/my/remm.meeting

Om det inte fungerar går det att ringa in till mötet: 08-44 68 24 88.
Ange mötes-ID 292 612 0024 följt av #.

/REMM-gruppen

Alla nyheter