29 oktober, 2021Möten, REMM

Virtuella mötesmässan 2021

Den Virtuella mötesmässan hölls den 25 november 2021. Vid kunskapswebbinariet berättades dels om mässan, dels om en utredning som publicerats av dSam, om verktyg för digitala möten som myndigheter kan och får använda.

Inspelning av webbinariet

Här finns inspelning av webbinariet:

Från början – startar med introduktion samt bakgrund REMM och Kammarkollegiet

Information om Virtuella mötesmässan

Digital samarbetsplattform för offentlig sektor (dSam-projektet)

Sammanfattning och avrundning

Virtuella mötesmässan genomförs i samverkan med REMM, Trafikverkets och DIGGs långsiktiga satsning för att stötta statliga myndigheter i att bli bättre på digitala möten (remm.se). Deltar gör även Kammarkollegiet, som bland annat ansvarar för upphandling av ramavtal för varor och tjänster åt andra statliga myndigheter.

REMMs och Kammarkollegiets engagemang i mässan syftar till att uppmuntra branschsamverkan bland leverantörer av varor och tjänster kopplade till digitala möten samt till att främja ett forum där myndigheter kan få en överblick av marknadens erbjudanden och leverantörer kan ta del av myndigheternas förutsättningar och behov.

 

Alla nyheter