29 oktober, 2021Möten, REMM

Inför Virtuella mötesmässan

Den Virtuella mötesmässan hålls den 25 november. Dagens kunskapswebbinarium berättade dels om mässan, dels om en utredning som publiceras inom kort (dSam), om verktyg för digitala möten som myndigheter kan och får använda.

Inspelning av webbinariet

Här finns inspelning av webbinariet:

Från början – startar med introduktion samt bakgrund REMM och Kammarkollegiet

Information om Virtuella mötesmässan

Digital samarbetsplattform för offentlig sektor (dSam-projektet)

Sammanfattning och avrundning

Dokumentation

Information om virtuella mötesmässan

Presentation: Karl-Johan Skiver, Kammarkollegiet, Statens inköpscentral

Presentation: Erik Enocksson, Trafikverket – Digital samarbetsplattform för offentlig sektor (dSam-projektet)

 

Virtuella mötesmässan genomförs i samverkan med REMM, Trafikverkets och DIGGs långsiktiga satsning för att stötta statliga myndigheter i att bli bättre på digitala möten (remm.se). Deltar gör även Kammarkollegiet, som bland annat ansvarar för upphandling av ramavtal för varor och tjänster åt andra statliga myndigheter.

REMMs och Kammarkollegiets engagemang i mässan syftar till att uppmuntra branschsamverkan bland leverantörer av varor och tjänster kopplade till digitala möten samt till att främja ett forum där myndigheter kan få en överblick av marknadens erbjudanden och leverantörer kan ta del av myndigheternas förutsättningar och behov.

 

Alla nyheter