11 oktober, 2023Okategoriserade

Kunskapswebbinarium 19 oktober 2023: Ändrade mötesvanor och mötestrender

Möteslyftet (tidigare Virtuella mötesmässan) arrangerar en serie kunskapswebbinarier, till vilka REMM-myndigheterna bjuds in. Nästa tillfälle är den 19 oktober kl 10–11.30, då representanter för en av leverantörerna presenterar sig:

  • Mats Nyberg, vd på TRIPPUS med kollega Jannis Norén Karas som kommer guida oss i detta spännande ämne.

Läs mer här om hur man anmäler sig.

REMMs engagemang i Möteslyftet syftar till att uppmuntra branschsamverkan bland leverantörer av varor och tjänster kopplade till digitala möten samt till att främja ett forum där myndigheter kan få en överblick av marknadens erbjudanden och leverantörer kan ta del av myndigheternas förutsättningar och behov.

Möteslyftet är alltid öppet. Kopplat till Möteslyftet hålls regelbundna kunskapswebbinarier. Besök mässplattformen här.

REMMs engagemang i Möteslyftet innebär inte att REMM säger att de lösningar som presenteras på mässan eller vid kunskapswebbinarier är okej för myndigheter att använda. Det är upp till varje myndighet att värdera.

 

Alla nyheter