16 januari, 2024Nyhet

Kunskapswebbinarium 31 januari 2024: ”Skapa lyckade hybridmöten, smart prissättning gör det möjligt” & ”Effekter och fördelar med en genomtänkt Mötespolicy”

Möteslyftet (tidigare Virtuella mötesmässan) arrangerar en serie kunskapswebbinarier, till vilka REMM-myndigheterna bjuds in. Nästa tillfälle är den 31 januari kl 10–11.30, då representanter för en av leverantörerna presenterar sig:

  • Anders Gunnarsson med kollega Tinna Sandström från Coeo kommer guida oss i detta spännande ämne.

Läs mer här om hur man anmäler sig.

REMMs engagemang i Möteslyftet syftar till att uppmuntra branschsamverkan bland leverantörer av varor och tjänster kopplade till digitala möten samt till att främja ett forum där myndigheter kan få en överblick av marknadens erbjudanden och leverantörer kan ta del av myndigheternas förutsättningar och behov.

Möteslyftet är alltid öppet. Kopplat till Möteslyftet hålls regelbundna kunskapswebbinarier. Besök mässplattformen här.

REMMs engagemang i Möteslyftet innebär inte att REMM säger att de lösningar som presenteras på mässan eller vid kunskapswebbinarier är okej för myndigheter att använda. Det är upp till varje myndighet att värdera.

 

Alla nyheter