16 januari, 2024Branchdialog, Nyhet

Kunskapswebbinarium om lyckade hybridmöten och fördelar med en genomtänkt mötespolicy”

Möteslyftet (tidigare Virtuella mötesmässan) arrangerar en serie kunskapswebbinarier, till vilka REMM-myndigheterna bjuds in.

Den 31 januari presenterade Anders Gunnarsson och Tinna Sandström, Coeo hur lyckade hybridmöten kan skapas genom smart prissättning. Heléne Arvidsson, gr8 meetings presenterade effekter och fördelar med en genomtänkt mötespolicy.

Webbinariet går att se i efterhand här.

 

REMMs engagemang i Möteslyftet syftar till att uppmuntra branschsamverkan bland leverantörer av varor och tjänster kopplade till digitala möten samt till att främja ett forum där myndigheter kan få en överblick av marknadens erbjudanden och leverantörer kan ta del av myndigheternas förutsättningar och behov.

REMMs engagemang i Möteslyftet innebär inte att REMM säger att de lösningar som presenteras på mässan eller vid kunskapswebbinarier är okej för myndigheter att använda. Det är upp till varje myndighet att värdera.

 

Alla nyheter