30 november, 2022Möten, REMM

Bättre digital samverkan och produktiva digitala möten

Möten är en viktig del i effektiv samverkan, men mötena blir lätt för många och inte alltid så produktiva och engagerande. Till slut blir våra arbetsdagar så låsta och upphackade att det blir svårt att få något annat gjort. Vi hamnar i ”möteshelvetet”. För att inspireras till bättre digital samverkan med digitala möten arrangerade REMM den 30 november 2022 ett webbinarium, där vi bjudit in tre experter på området:

  • Oscar Berg om digitala mötets roll i kommunikationen. Oscar är oberoende konsult och hjälper företag och organisationer i rollen som rådgivare, strateg och verksamhetsdesigner att lyckas med sina digitaliseringsresor. Hans fokus ligger på digitalt samarbete och den digitala arbetsplatsen. Oscar är även författare till flera böcker i ämnet samt föreläsare och workshopledare.
  • Peter Bjellerup om planering inför digitala mötet. Peter har sedan 2008 hjälpt andra att samarbeta bättre digitalt. Fram till 2019 globalt inom IBM och sedan 2020 med fokus på oss i Sverige genom eget företag. Peter delar flitigt med sig av tips och tankar i ämnet på LinkedIn, oftast med hashtaggen #JobbaBättreDigitalt.
  • Anna Bellman om genomförande av digitala mötet. Anna är en av Sveriges mest anlitade moderatorer. Hon föreläser om kommunikation, relationer, samarbete och ledarskap, och som talartränare utbildar hon både grupper och enskilda i kommunikation och ledarskap. Anna ger konkreta tips på hur du kan göra för att verkligen nå genom skärmen, öka energin och skapa ett verkligt engagemang i dina digitala möten.

Dokumentation från webbinariet:

Inspelning av webbinariet:

Alla nyheter